De Europese drukvatenrichtlijn verplicht ons om laswerken te laten uitvoeren door gecertificeerde buizenlassers.

Vandaag werken we met heel goed opgeleide werknemers, die van ieder project een mooi afgewerkt geheel maken, volledig volgens de specifieke wensen van de klant.

Prefabricage

Onze grote constructie-atelier is volledig ingericht met alle nodige hijswerktuigen en werkstanden om grote en complexe prefabconstructies te realiseren. Hierdoor winnen onze klanten zowel tijd on site terwijl de hinder voor alle werfactiviteiten sterk gereduceerd wordt.

Expertise

Ypes heeft ruim 20 jaar ervaring in piping en machinebouw. Onze uitgebreide expertise strekt van onze gekwalificeerde ingenieursbureau tot de bekwame en gekwalificeerde techniekers.

Specialisatie

Via jarenlange samenwerking met SKT beschikt Ypes over een sterke knowhow betreffende opbouw van koelinstallaties op ammoniak. Ieder installatie voldoet aan de Europese drukvatenrichtlijn (PED).
Hieronder valt de constructie van compressorunits, vatenbouw, pompgroepen en alle nodige aansluitleidingen. Dit zowel in atelier als on site.

Werfuitvoering

We garanderen een perfecte installatie door onze eigen mensen in samenspraak met de klant. Al onze medewerkers verschijnen getraind on site om veilig en vlot te kunnen werken.